Něco k zápasu

19.09.2011 21:13

Zkusím na rychlíka, napsat pár vět k zápasu. Po sobotní zábavě, které jsme se jako správní fotbalisti účastnili všichni, jsme nepočítali bůhví s jakým extra výkonem i když jsme v baru den předtím vyhrávali už 5:0, ale musím říct, že nakonec mě vývoj zápasu i trochu naštval.

Hrál se takový i makový fotbal a nemohoucnost dát gól, byla na obou stranách, ale vstřelit první branku opět naším luxusním mazunkem, to byla síla, navíc když soupeř byl hratelnej. Zase se zopakovali Vlasatice, kdy nám bylo soupeře asi líto, tak to tam dostal stylem, vem si to a běž ... Docela to zabolelo five minut před koncem první půle.

Začátek druhé, byl o něco lepší v tom, že jsme si dali další fíkus pro změnu hned 5 minut po poločase, kdy musím uznat, že když dáš Luke takovou hlavu do soupeřovi sítě, tak lajnuju do konce sezóny sám ... :-), chápu Míšo, že jsi ho proklel do 35 kolena, ale i to je fotbal. Na druhou stranu, ať tady jenom neplivu, musím pochválit, že jsme se nepodělali a dokázali poměrně rychle vyrovnat a zápas mohl dopadnout jinak. Za stavu 2:2 jsme měli luxusní tutovku, ale bohužel to nevyšlo. Čekal jsem bombu do oblak, roztáhnuté ruce a větu kdybych já ..., ne bylo to tentokráte z jiného soudku a pro změnu to bylo netrefení balónu vůbec. Ta noha muselo odletět až do Hrušovan a kyčel musí být v ... . Pevně jsem věřil, že to skončí minimálně remízou, ale...

Chyba po rohu, kdy jsme neobsadili hráče a následný čtvrtý gól těsně před koncem, kdy už to bylo vabank, byl bohužel smutným obrazem a vyvrcholením naší hry. Kluci o jedno vás prosím, zkuste se soustředit a provádět pár základních věcí samozřejmě včetně mě :

- Mluvit na sebe v průběhu zápasu

- Soustředit se na nahrávku, hlavně narážečky ( katastrofen)

 - Neposrat se, když dostanem blbýho fíka

Zas toho tak moc není

Pokud se mrknem na tabulku, tak se řítíme zase tam, kde jsme již byli a hrát fotbal a sledovat výsledky ostatních, co jsou tam s náma ve spodní části, jestli dostali na prdel nebo ne, mě nebaví.

Takže příště ...

 

 

 

 

Vyhledávání

Tréninky od 18:00 každý pátek !!!

Náš tým

František Malík

Prezident klubu

 

Správný fotbalový manažer. Stará se o chod týmu, odvádí úřednickou práci, má přehled o dění v konkurenčních týmech a v neposlední řadě se nebojí vytrejdovat vhodné hřáče, aby posílil náš tým.

Novinky

V této rubrice nejsou žádné články.

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webu zdarma s WebnodeWebnode